top of page
  • instagram
IMG_4951.PNG

Ik ben Wouter Giling en ik studeer Ruimtelijke Vormgeving met daarbij de richting Interieur aan het SintLucas college in Boxtel. Momenteel zit ik in het 3e leerjaar. Vanaf het 4e jaar zal ik de Britse Bachelor 3D Design volgen. Al sinds mijn jeugd interesseer ik mij in design en architectuur. Ik vind het leuk om te ontwerpen en te ontdekken. Bij mijn ontwerpen zoek ik altijd naar iets bijzonders en leef ik me creatief uit. Ik ben een doorzetter en zet graag ergens mijn schouders onder.

 

Op deze site zie je mijn werk.

IMG_3861_edited.jpg
RESUME

WERKERVARING

561 Projecten

Eigenaar

In samenwerking met Nijha B.V. heb ik een systeem ontwikkeld voor gemeenten. Gemeenten kunnen via dit systeem producten of diensten bestellen. Deze producten en diensten gaan van broodje kroket voor een vergadering tot aan speeltoestellen voor in een speeltuin. Een medewerker van de gemeente kan dit dan bestellen en de factuur gaat rechtstreeks naar de financiële afdeling. 

INBO Architecten Amsterdam

Stagiair Interieur

Bij INBO Amsterdam heb ik een half jaar mogen lopen op de interieurafdeling. Ik heb hier mee mogen kijken en werken bij verschillende projecten.

Albert Heijn, Daalseweg 200 Nijmegen

Shiftleider

Bij Albert Heijn ben ik shiftleider voor het kassapark. Ik draai elke week diensten waarbij ik het team van medewerkers aanstuur en de afdeling zo goed mogelijk te laten lopen. 

Webshop: Huis-werk.shop

Eigenaar/oprichter

In september 2018 ben ik een woonwebshop gestart. Ik verkocht woonaccessoires. In juli 2020 ben ik gestopt met deze webshop omdat ik er geen plezier meer in had. Het was een leuke ervaring. 

 

Homestock Nijmegen

Verkoopmedewerker

Bij Homestock hielp ik mee met de verkoop maar was ik ook betrokken bij de inrichting van de winkel. Ik ben ook regelmatig aan het werk geweest bij andere filialen. 

Intratuin Malden

Hulp ontwerper kerstafdeling

Bij Intratuin Malden hielp ik in de weekenden mee met het ontwerpen en inrichten van de kerstafdeling.

In de zomerperiode werkte ik dan in het tuincafé.

2021-2022

2019-heden

2018-heden

2018-2020

2017-2018

2014-2017

SCHOOL

SintLucas

MBO Ruimtelijk vormgever

Boxtel

2019-heden

Karel de Grote College

Vmbo-T

Nijmegen

2013-2019

SKILLS & EXPERTIES

IT-Vaardigheden

  • SketchUp

  • Adobe

  • Wix

  • Canva

  • Micosoft Office

  • IOS

  • Vectorworks

CONTACT

bottom of page